24/7 emergency number +31 10 790 15 55
DUPI

FrameStory Software B.V. zoekt een

Business Analist/Projectmanager

Kun jij verbindingen leggen tussen gebruikers en IT en de vertaalslag maken van business naar software? Ben je goed in projectmanagement? In de functie van Business Analist/Projectmanager ga je aan het werk met ons eigen ontwikkelde softwarepakket voor verzekeraars en verzekeringsmakelaars. De informatiesystemen moeten naadloos aansluiten op de organisatieprocessen en de persoon die wij zoeken, krijgt dat voor elkaar. Je hebt regelmatig overleg met gebruikers en ontwikkelaars van de software. Verder ben je verantwoordelijk voor projectmanagement binnen FrameStory Software.

 

Wie zoeken we?

  • Je hebt relevante kennis van databases, Office applicaties en bij voorkeur JIRA;
  • Je werk- en denkniveau is HBO;
  • Je bent in het bezit van een Prince2-certificaat;
  • Je spreekt Nederlands en Engels;
  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van FrameStory Software. Dat betekent dat je beschikt over de juiste kennis, denkt in mogelijkheden, wil samenwerken met collega’s en klanten aan de beste versie van ons product, flexibel bent wanneer nodig en de bewaker van de continuïteit van onze software.

 

Wat ga je doen?

  • Analyseren en beoordelen van business behoeften en het vertalen van deze behoeften naar (software)oplossingen;
  • Maken en beschrijven van functionele analyses t.b.v. software ontwikkeling;
  • Onderhouden van contacten met ontwikkelaars en gebruikers;
  • Projectmanagement, het bewaken van de voortgang en prioriteiten van projecten, wijzigingen en ontwikkelingen;
  • Participeren in projectgroepen en gebruikers-overleggen.

 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een klein en hecht team van IT-ers bij een stabiel softwarebedrijf in Rotterdam. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en het volgen van opleidingen of cursussen behoort tot de mogelijkheden. Het salaris is marktconform, de hoogte is afhankelijk van de kennis en ervaring van de werknemer. De reiskosten worden vergoed.

 

Over FrameStory

FrameStory Software B.V. is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het snel en concreet oplossen van administratieve problemen binnen de verzekeringsbranche. Het bedrijf is opgericht in 2007 en werkt met een eigen softwareapplicatie. FrameStory is onderdeel van DUPI Group B.V. en ontwikkelt en beheert de software voor de andere BV’s binnen de groep: DUPI Underwriting Agencies B.V. en DUPI Risk & Insurance Services B.V. Meer informatie is te vinden op onze website www.framestory.nl.

Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Steven Borg, Director FrameStory, via telefoonnummer 010- 7901534.

Interesse in deze functie, stuur dan jouw CV met motivatie naar Helena.Firminodorosario@dupi.com