24/7 emergency number +31 10 790 15 55

DUPI Underwriting Agencies B.V. is per direct op zoek naar een

Administrative Support Claims (32-40 uur per week)

Ben je servicegericht, nauwkeurig en stressbestendig? Heb jij zin in een werkplek waar geen dag hetzelfde is? En kan jij goed zelfstandig werken, maar neem je ook een dosis teamspirit mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als Administrative Support Claims ben je het administratieve middelpunt op onze afdeling Claims. Op deze afdeling worden de claims voor onze klanten behandeld. Jij zorgt ervoor dat de inkomende en lopende claims, voor alle Lines of Business, administratief juist en zorgvuldig verwerkt en vastgelegd worden. Soms doe je dit helemaal zelfstandig, en soms laat je de verdere inhoudelijke behandeling over aan Claimshandlers. Jouw rol is dus niet te missen in het Claims proces.


Wie ben jij?

• Je hebt minimaal een mbo-diploma in Bank- en Verzekeringswezen of Bedrijfsadministratie richting afgerond. Of aantoonbaar werk- en/of denkniveau;
• Ervaring is niet vereist. Het hebben van lef, doorzettingsvermogen en leergierigheid vinden wij belangrijker;
• Je bent stressbestendig, weet prioriteiten te stellen en kan nauwkeurig werken (ook wanneer de drukte op de afdeling toeneemt);
• Plannen en organiseren is jou op het lijf geschreven;
• Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Wie zijn wij?

DUPI Underwriting Agencies is de gedreven onderneming die bedrijven helpt om complexe risico’s te verzekeren. Onze tak van sport is gevarieerd en nooit saai: klanten zoeken dekking voor een vloot tankers, een groot constructieproject, bedrijvenpark of voetbalstadion.

Wij opereren in een dynamisch en complexe markt en zijn zelf ook altijd in beweging. Door groei in Nederland en acquisities in het buitenland. Daarom begrijpen we onze ondernemende klanten ook zo goed. En we genieten volop van de dynamiek. Wat ons betreft is het (zaken) leven een feest, waarbij we zelf de slingers ophangen. Het verzekeren van uiteenlopende risico’s lijkt ons daardoor misschien gemakkelijk af te gaan, maar wij nemen ons vak uiterst serieus. Lol hebben en hard werken gaan bij ons hand in hand, zonder de professionaliteit van het primaire proces uit het oog te verliezen.

Ons succes is ons niet zomaar komen aanwaaien. De afgelopen jaren hebben we stevig aan de weg getimmerd en zijn we enorm gegroeid. Dagelijks werkt een gedreven groep mensen iedere dag keihard. In Rotterdam, Amsterdam, Kopenhagen en Parijs. Iedereen, van commercie tot support, draagt een steentje bij aan ons succes.


Wat bieden we jou?

De sfeer binnen DUPI Underwriting Agencies is informeel en collega’s helpen elkaar graag. We verwachten veel van je, maar hebben ook genoeg te bieden:

• Een salaris tussen €2081,- en €3121,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door cursussen en opleidingen te volgen;
• Sporten onder werktijd met de leukste collega’s;
• Je krijgt 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en een dertiende maand;
• Daarnaast krijg je een werklaptop en –telefoon;
• Een actieve personeelsvereniging, waar leuke uitjes worden georganiseerd;
• DUPI heeft een bovengemiddeld goede premievrije pensioenregeling en een uitstekende reiskostenvergoeding;
• Wij bieden alle collega’s de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.


Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil jij graag aan de slag als Administrative Support Claims? Stuur dan jouw CV met motivatie naar Marije.Kloppenburg@dupi.com.Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Caroline Barendregt, Claims Director via telefoonnummer 06-50 40 97 49.

Voor deze vacature wordt in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.