DUPI Underwriting Agencies B.V. is per direct op zoek naar een

Claims Handler Charterers Liability en P&I

Ben jij op zoek naar een dynamische baan en heb je affiniteit met de internationale maritieme industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Claims Handler behandel je schaden voor maritieme dienstverleners zoals rederijen en bevrachters. Daarnaast adviseer je onze klanten op het gebied van logistieke contracten. Hiertoe verdiep je je in zowel praktische als juridische vraagstukken, onderhoud je wereldwijd contact met wederpartijen, zoals makelaars, verzekeraars, P&I correspondenten, advocaten en experts. Je behartigt de belangen van onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn: het vervoeren en doen vervoeren van goederen.

Over DUPI

Onze roots liggen in Rotterdam, waar DUPI in 1988 is opgericht. Nu, 30 jaar later, werken er 120 medewerkers verdeeld over vier kantoren in drie Europese landen. DUPI Group heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Kopenhagen.

Onze focus ligt op bedrijven in de transport- en logistieke sector, alsmede op de aannemerij, scheepvaart, baggersector en de chemische en procesindustrie. In het segment waarin het Nederlandse bedrijfsleven wereldwijd excelleert, is DUPI de actieve industriële verzekeraar op de markt. Spreekt het bovenstaande jou aan?

Ben je juridisch onderlegd, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal? Stuur dan jouw CV met motivatie naar Helena.Firminodorosario@dupi.com.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nikki Schots via telefoonnummer +31 6 30 37 99 88.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.