24/7 emergency number +31 10 790 15 55

DUPI is per direct op zoek naar een

 

Medewerker Financiële Administratie (32-40 uur p/w)

 

Ben je secuur, gek op cijfers en doortastend? Wij zoeken een professional die zelfstandig kan werken in ons ervaren financiële team. DUPI is een verzekeringsbedrijf in Rotterdam en verzekert o.a. schepen en goederen aan boord, machines, technische installaties, bouwprojecten en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Onze nieuwe collega werkt 32-40 uur per week en heeft affiniteit met verzekeringen en financiën.

 

Werkzaamheden zijn:

– Voorbereiden, controleren en accorderen van premie en schadebetalingen voor de diverse bv’s binnen DUPI Group;
– Controleren en accorderen van claims en geboekte premies van onze supportafdeling;
– Debiteurenbeheer;
– Het maandelijks opstellen en versturen van rekeningoverzichten en rappelleren op oude openstaande posten;
– Het debiteurenbeheer van de directe tekening en daarbij behorend het maandelijks versturen van rekeningoverzichten en het uitbetalen van commissie aan makelaars.

 

Wie zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde financiële mbo- of hbo-opleiding in een administratieve richting;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht;
  • Je beschikt over goede kennis van het MS Officepakket, met name Excel;
  • Kennis en ervaring met UNIT 4 Multivers is een pre;
  • Je spreekt, schrijft en leest goed Nederlands en Engels;
  • Je bent secuur en doortastend;
  • Je werkt zelfstandig;
  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van DUPI Group: onze medewerkers zijn integer, pragmatisch en ondernemend, ze beschikken over unieke kwaliteiten en een gezonde dosis lef.

 

Wat bieden wij jou?

Een jaarcontract voor 32 of 40 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken in een dynamisch en hecht team van financiële medewerkers, supportmedewerkers, verzekeringsacceptanten en schade-experts in een stabiel verzekeringsbedrijf in Rotterdam. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de functie en het volgen van opleidingen of cursussen behoort tot de mogelijkheden. Het salaris is marktconform, de hoogte is afhankelijk van de kennis en ervaring van de werknemer. Er wordt een eindejaarsuitkering betaald en reiskosten worden vergoed.

 

Over DUPI

Onze roots liggen in Rotterdam, waar DUPI in 1988 is opgericht. Nu, 30 jaar later, werken er 100 medewerkers verdeeld over vier kantoren in drie Europese landen. DUPI Group heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Kopenhagen.

Onze focus ligt op bedrijven in de transport- en logistieke sector, alsmede op de aannemerij, scheepvaart, baggersector en de chemische en procesindustrie. In het segment waarin het Nederlandse bedrijfsleven wereldwijd excelleert, is DUPI de actieve industriële verzekeraar op de markt.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Stuur een mailtje of bel naar Director Risk, Operations & HR Michiel Vervliet: michiel.vervliet@dupi.com en  +31 10 790 15 04. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Astrid Povinelli, Senior Financial Assistant: astrid.povinelli@dupi.com en +31 10 790 15 89.