24/7 emergency number +31 10 440 55 55

Voor de afdeling DUPI Project P&I/DUPI Charterers Liability zoekt DUPI Underwriting Agencies een fulltime

 

Claims Handler

 

Onze nieuwe collega houdt zich bezig met het behandelen van claims en schades m.b.t. maritieme aansprakelijkheden bij onder andere scheepseigenaren en charteraars.

 

Werkzaamheden zijn:

 • Behandelen van claims op het gebied van P&I en charterers’ liability volgens instructies van en in overleg met de volmachtgevende verzekeraar(s);
 • Contacten onderhouden en correspondentie voeren met relaties en verzekeraars, tegenpartijen, expertisebureaus en advocatenkantoren;
 • Bijhouden en interpreteren van schadestatistieken;
 • Zorgdragen voor een zo volledig mogelijke invoer van schadedossiers en financiële verwerking in het automatiseringssysteem;
 • Complexe schades of schades boven een limiet van € 50.000, – bespreken met volmachtgevende verzekeraar(s);
 • De medeverantwoordelijkheid voor algemene administratieve organisatie en afhandeling van binnengekomen post en agenda.

 

Wie zoeken we?

 • Je hebt een afgeronde juridische opleiding op WO-niveau; een afgeronde opleiding WFT-basis/schade is een pre.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in schadebehandeling, bij voorkeur m.b.t. maritieme aansprakelijkheid/scheepvaart;
 • Je spreekt, schrijft en leest uitstekend Nederlands en Engels;
 • Je beschikt over goede kennis van het MS Officepakket, met name Excel en Word;
 • Je bent in staat om jouw verzekeringstechnische inzicht te vertalen naar relatiegerichte schadebehandeling;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en niet bang om de telefoon te pakken;
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig;
 • Je kunt je vinden in de kernwaarden van DUPI Group: onze medewerkers zijn integer, pragmatisch en ondernemend, ze beschikken over unieke kwaliteiten en een gezonde dosis lef. Dit betekent in de praktijk onder meer dat we in de communicatie met in- en externe relaties onmiddellijk reageren, concrete afspraken maken en de verwachtingen van de klant overtreffen.

 

Wat bieden wij jou?

Een jaarcontract voor 40 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken in een dynamisch en hecht team van schade-experts, verzekeringsacceptanten en supportmedewerkers in een stabiel verzekeringsbedrijf in Rotterdam. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de functie en ook het volgen van opleidingen of cursussen behoort tot de mogelijkheden. Het salaris is marktconform, de hoogte is afhankelijk van de kennis en ervaring van de werknemer. Er wordt een eindejaarsuitkering betaald en reiskosten worden vergoed.

 

Over DUPI Underwriting Agencies

DUPI Underwriting Agencies is een specialistisch verzekeringsbedrijf en verzekert schepen en goederen aan boord, bouwprojecten en machines, goederentransport, (bedrijfs)ongevallen, brand en waterschade. Als gevolmachtigd agent vertegenwoordigt DUPI Underwriting Agencies de Belgische verzekeraar Baloise en diverse Lloyd’s Syndicates.

DUPI Underwriting Agencies is onderdeel van DUPI Group, opgericht in 1988 als een niche P&I specialist. Inmiddels werken 100 professionals verdeeld over vier kantoren in drie Europese landen voor de groep.

 

Nieuwsgierig naar ons bedrijf?

Stuur een mailtje of bel naar HR Manager Gerben Rombouts: gerben.rombouts@dupi.com en 010-440 55 05. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Mark van Zalingen, Senior Underwriter Charterers Liability: mark.vanzalingen@dupi.com en 010-440 55 26.